Printmediahub zorgt voor ‘Trivago’-wervelwind in creatieve industrie

Terug naar het overzicht Gepubliceerd op 15-02-2018

Tot 20% goedkoper

Printmediahub is het enige platform in Nederland dat binnen een minuut offertes van verschillende kwaliteitsdrukkerijen vergelijkt.
 

“Printmediahub is erg makkelijk: je krijgt direct prijsopgaven van meerdere drukkerijen. Vroeger moest je dat apart bij online drukkers opvragen, Printmediahub werkt veel sneller en makkelijker!”
- Drukkerij Haan, Bedum

 

Geld- en tijdbesparing

Grafisch professionals zijn vaak hoogopgeleide ondernemers die leverancier trouw zijn. Printmediahub neemt de drempel naar afhankelijkheid weg: met de nieuwe tool kan iedereen die met drukwerk te maken krijgt direct de beste leverancier kiezen zonder in te leveren aan kwaliteit. In de hectische grafische en creatieve industrie is deze vorm van geld- en tijdbesparing een welkome ontwikkeling.
 

“Razendsnel, scherp en gemakkelijk inkopen is
precies waar het om draait bij Printmediahub.”

– Gerard van Helsdingen, bedenker van Printmediahub

 

Eerst Vakdag Print & Sign, daarna all-in Parijs

Niet alleen illusionist en gastspreker Victor Mids hield bezoekers van de vakdag voor de gek, Printmediahub ook. De nieuwkomer in de drukwerkbranche daagde creatieve ondernemers uit het orderbedrag te raden van 5.000 brochures, 15.000 folders en 5.000 enveloppen.
De orderprijs: € 893,-. Drukkerij van Meltvoort raadde met € 867,- ruim € 200,- lager dan de gemiddelde bezoeker en won een reis naar Parijs.