Hoe het werkt


Nieuw platform voor drukwerkinkoop

Scherp drukwerk inkopen wordt nu nóg eenvoudiger dankzij Printmediahub. Dit is het nieuwe en enige platform in Nederland die op eenvoudige wijze de prijzen van verschillende drukkerijen met elkaar vergelijkt. Offertes aanvragen en orders uitbesteden doe je met dit nieuwe webbased programma in een handomdraai.

Hét antwoord op marktontwikkelingen

In een turbulente markt waarin elke seconde telt, wil je zo snel mogelijk de beste deals sluiten met betrouwbare partners. Grafische bedrijven vervullen steeds vaker de functie van intermediair en besteden daarom steeds meer werk uit bij specialisten. Maar werk uitbesteden is vaak een tijdrovende activiteit en jouw opdrachtgevers vragen om steeds snellere, goedkopere en kwalitatief hoogwaardige oplossingen. De Printmediahub is het ideale antwoord op de ontwikkelingen in de markt. Offertes aanvragen en werk uitbesteden kosten met deze module nauwelijks tijd.

Scherpe offertes van topspecialisten

Met de Printmediahub heb je toegang tot een netwerk van gerenommeerde specialisten. Je kiest uit partners die garant staan voor scherpe prijzen, snelle levertijden en topkwaliteit. Met deze module heb je een mum van tijd een concurrerende aanbieding voor de klant, met een uitstekend rendement voor jezelf. 

Vraag nu de Printmediahub aan en maak gebruik van de gratis proefperiode!

geen ingewikkelde implementaties, gewoon meteen aan de slag in de cloud

Aanvragen