Ervaringen van deelnemers

"Wij besteden al ons drukwerk uit via Printmediahub. Hier krijgen we meerdere prijzen waarop we de beste keuze baseren. Het is erg makkelijk; je krijgt in één keer prijsopgaven van meerdere drukkerijen. Anders moet je dat apart bij online drukkers opvragen, dit werkt veel sneller!"

- Drukkerij Haan, Bedum

"Drukwerk inkopen via Printmediahub bevalt overwegend goed. Echter kies ik niet alleen op prijs, ik kies sneller voor partijen waar ik eerder mee gewerkt heb. Ik hoef zo niet iedereen apart te bellen om offertes op te vragen, het gaat allemaal automatisch. De prijzen zijn gunstig omdat ze gebaseerd zijn op een minimum aan extra kosten voor orderbegeleiding, calculatie etc. Voor zowel de aanbieder als de afnemer is Printmediahub handelings-technisch heel interessant."

- RDS Repro, Odijk

"Wij doen zelf geen offset, alleen print. Via Printmediahub heb ik snel toegang tot collega drukkerijen en kan ik alles eenvoudig inkopen. Ik gebruik Printmediahub hoofdzakelijk voor niet-standaard producties en hogere oplages. De tarieven zijn er goed."

- Drukkerij Kuiper, Zwartsluis

"Waarin Printmediahub zich onderscheidt is de gebruiksvriendelijkheid. Geen gedoe zoals vroeger met inbellen en aparte software, maar een makkelijke online applicatie."

- Matthijs Luiten, Drukmakers Nijkerk

Vraag nu de Printmediahub aan en maak gebruik van de gratis proefperiode!

geen ingewikkelde implementaties, gewoon meteen aan de slag in de cloud

Aanvragen