Ja, ik wil mijn kans op drukwerkorders vergroten!

Aanvragen presentatie

Printmediahub; dé eenvoudige tool voor drukkerijen

Aansluiten op Printmediahub is kosteloos. Als producent bepaalt u zelf met welke producten u wilt deelnemen in de tool. Hiervoor hoeft u slechts eenmaal de prijzen in te voeren. Prijzen kunt u tussentijds aanpassen. Op basis hiervan kan de klant direct de order plaatsen.

“Sinds oktober 2014 werken wij al met Printmediahub. Wij maken gebruik van Printmediahub omdat het vooral gemakkelijk en snel is. Door middel van dit platform zijn wij in staat om snel en gemakkelijk prijzen af te geven aan de deelnemers. Daarnaast is het online bereik groot en sta je snel in contact met professionals.”
Marco van Lieshout, Damen Drukkers

MEER OPDRACHTEN

Nadat een klant een offerte-aanvraag invoert, genereert Printmediahub direct de calculaties. De deelnemende producenten gaan automatisch mee in offerte-aanvragen. Deze hoge snelheid van offreren, leidt tot een hoog scoringspercentage. U dingt mee naar elke opdracht, zonder er moeite voor te doen!

GROTERE NAAMSBEKENDHEID

Deelnemende producenten worden in de ranking van een offerte-aanvraag onder de aandacht gebracht bij (potentiële) klanten. Per offerte-aanvraag hebben deze direct inzicht wat uw prijspositie is t.o.v. de concurrent. U kunt uw tarieven altijd tussentijds aanpassen en zo uw concurrentiepositie verbeteren.

GEMAK

Offertes maken is een tijdrovende klus, terwijl aanvragen juist om een snelle en adequate respons vragen. Na invoering van de drukwerkopdracht, maakt Printmediahub eenvoudig en snel een offerte voor de klant. Op basis hiervan kan de klant direct een order plaatsen. 

Meer weten, vraag direct een vrijblijvende demo aan.

Aanvragen presentatie